Recept:
•50 g margarin
•2 1/2 dl vetemjöl
•2 tsk bakpulver
•2 ägg
•1 1/2 dl socker
•1/2 dl vatten eller mjölk
Först satte vi på ugnen 225 c°. Sedan smälte vi smöret. Vi blandade ihop vetemjölet, bakpulvret och i en mindre skål. När smöret hade svalnat så blandade vi tillsammans smöret och pulvren.
I en annan skål så blandade vi äggen och sockret och vispade vi det poröst.
Vi rörde ner mjölblandningen i äggsmeten örsiktigt och rörde sedan ner smöret.
Vi valde att hälla i mjölk istället för vatten.
och sedan smörjde vi och bröa en sockerkasform, vi hällde i smeten i sockerkaksformen och låter de vara inne i ugnen i 30-35 minuter på nedersta steget
När "kakan" hade vart inne i ca 5 min lade på i hallon
Kolla med en provnål om den är färdig, fastanar det inget är den färdig
Zebbe är bäst! <3
du är en noobzter
SvaraRadera